Pakke och andre gör bort sig hos polisen.

Pakke hade lånat andres bil och glömt lyset på vilket gjorde att den dog, sen skulle vi starta den å då gick nått säkerhetssystem som gjorde att vi inte kunde få igång bilen.
Då fick bilhora stå kvar i europcar garaget i 1 natt !.. och vad fan händer INTE då..
Skalman och romeos garage är fullt av heronister, vi brukar åka heronist safari där på vissa mårnar.. riktigt kul å se hur dom precis fått sin morgon skjus och står som en Z..

Hur som helst så hade nu dessa heronister funnit min bil där det låg en stock snus i framsätet..
En inslagen ruta och värdens sämsta rån vart då utfört.. dom tog snusen, rotade omkring å lyckades få tag på några cd skivor, men glömde pengarna i handskfacket.. hhaha jääävla sopor !

Efter att André i ocktober åkt på nästan 30 tusen samanlagt i böter så var de äntligen dags att få lite tilbax!!
Har man fått nått stulet så kan man ju faktist anmäla de å få pengar ! :D
pakke å andré sticker till polisen för att anmäla hela saken.. väl på plats nämner vi att endel blivit taget och vi blir plaserade i väntrum för att sedan förhöras om inbrottet...
Inne i förhörsrummet så börjar vi lite lätt med några cd skivor och krimskrams till att sedan urarta totalt och säga att systemkameror, jackor å lådor med cigg och snus blivit taget...
Skitnöjda efter att ha vräkt ur sig en hel mängd dyra ord så vänder de till att bli skitnödig istället då hon frågar om de finns kameror i garaget för att kunna bekräfta detta .. :S :S :S !!..
Pakke har endå jobbat i garaget i ett halvår nu och borde vell ha koll ?.. de slutar ijallfall med att skalman säger att de inte finns och att dom kan ringa till q-park för att kontrollkolla ..

Efter att vi e klara hos polisen så bär det ju självklart av mot garaget för att kontrollkolla vi med..
JAHAA ! tack för kaffet ! i deras garage finns de hela 40 kameror, varav 4 runt där bilen stog, kommer nog bli spännande när polisen ser att heronister kryper ut med en stock snus och glömt ALLA de där andra dyra jävla varorna som vi nämnde.... !!

Föräkringsbedragaren andré... undra vad de här kommer att kosta??!

Polisen - zebror = 8 - 0

Vad har man lärt sig av de här då.. ??.. kolla om de finns kameror INNAN !!!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0