Jacob Å är en dålig förlorare :D

Jacob "romeo" Ånelöf HATAR att förlora, de måste nog va bland de värsta han vet.. När han gick i 3an så förlorade dom en bandy match... då började han gråta och sprang hem. vissa säger att de var 3an i grundskolan och andra 3an i gymnasiet.. ni får gissa själva ;) :D..

Nhl 2010.. de är ett tv spel som vi har hemma.. pakke och jacob har denna veckan haft en NHL vecka då andré är borta och jag har fått dagliga uppdateringar hur det går.. pakke och andré ÄLSKAR när jacob förlorar för då får man alltid höra en uppsats om varför han förlorade och att de är orättvist, han hade matchen och kolla skotten etc..

En radda med olika bortförklaringar från Romeo:

Fel på spelet
ibland vill tv spelet att nån ska vinna, de e för bestämt
vissa grejer är fysiskt omöjliga.. typ när man petar med klubban
han blir orättvist behandlad, han kämpar och alla andra har bara tur
jag är trött
ni har ju spelat mer än mig
Du fuskar ju
ditt lag är bättre
ditt lag är bättre än vad de står att dom är

Denna veckan har dom spelat 16 matcher varav jacob har vunnit 3..
Igår fick han NOG ! efter 2 noll i andra period så flyger han upp börjar skaka, blir illröd i ansiktet kastar kontrollen och stormar mot sitt rum skrikandes.. DE E SÅ JÄVLA ORÄTTVIST !.. å det var den kvällen :D..
nästa match imårrn torsdag kväll.. ta gärna med chips och dricka slå dig ner i vår soffa And let the show begin :D

// ZEBRAS

Måndag och andré kör av vägen

Måndag är kommen och André ska upp till jävla jävla trondheim och jobba... triiiiiiiiist !

På vägen upp så vart de minst sagt lite kalabalik.. efter att ha åkt i cirkus 3 timmar så ligger man och kör på en raksträcka som kommer att svänga till höger en bit fram, de e snöstrom, 80 väg och allmänt kasst körförhållande.

Från ingenstans dyker en liten gul sportbil upp i backspegeln, fort som faaaan går de och den verkar ha bestämmt sig för att åka om alla oss 3 bilar som ligger och myskör i vintervädret.
med en högerkurva som kommer några meter framför så fattar ja inte riktgit vad han/hon håller på med :S..
Och plötsligt dyker även en annan bil upp, fast i motsatt fil som kör mot oss.. oj oj oj oj oj.. man behöver inte va einstein för att räkna ut att de här kommer INTE sluta lyckligt..

jag börjar bromsa för att sportbilen ska hinna om, men bilarna bakom verkar inte fatta någontin..
bilen som kommer emot oss verkar få panik då han ställer sig på bromsen och får en sladd vilket gör att han kommer i breställ över båda våra filerna.. Helvete helvete satans jävla skitbögar.. ¨något måste göras.. ja provar bromsa mer.. men ingen släpper.. bilen närmar sig riktigt jävla fort och jag måste ta ett beslut för att slippa undan en frontalkrock.. 15 meter.. 10 meter 5 meter.. Där! en snövall.. jag styr rakt ut i dyket och siktar på en uppplogad snöhög i dryga 70 blås.. SMACK ! så satt man inkilad i snöhögen och kunde inte komma ut..

En ritad bild på händelsen.. tänkte inte på att ta bild då jag var ganska uppe i varv.


Krocken vart RIKTIGT stor och jag vart den enda som kom oskadd ur händelsen.. tack snöhög ! :)
den gula bilen voltade av vägen efter att ha kört in i sidan av baken på bilen som kom emot.. två tjejer var de, varav ena bröt nacken.. hemskt som fan.. den röda körde in i förardörren på bilen som kom emot efter att ha snörrat ett varv av kollisionen med den gula bilen, och den sista bilen som jag målat grön kör in i den rödas bak..

- Polisen - Du hade tur du. du måste haft änglavakt! de kunde ju faktist ha vart en sten eller stolpe i den här högen.

André - Döden = 1-0   :D

Pakke och andre gör bort sig hos polisen.

Pakke hade lånat andres bil och glömt lyset på vilket gjorde att den dog, sen skulle vi starta den å då gick nått säkerhetssystem som gjorde att vi inte kunde få igång bilen.
Då fick bilhora stå kvar i europcar garaget i 1 natt !.. och vad fan händer INTE då..
Skalman och romeos garage är fullt av heronister, vi brukar åka heronist safari där på vissa mårnar.. riktigt kul å se hur dom precis fått sin morgon skjus och står som en Z..

Hur som helst så hade nu dessa heronister funnit min bil där det låg en stock snus i framsätet..
En inslagen ruta och värdens sämsta rån vart då utfört.. dom tog snusen, rotade omkring å lyckades få tag på några cd skivor, men glömde pengarna i handskfacket.. hhaha jääävla sopor !

Efter att André i ocktober åkt på nästan 30 tusen samanlagt i böter så var de äntligen dags att få lite tilbax!!
Har man fått nått stulet så kan man ju faktist anmäla de å få pengar ! :D
pakke å andré sticker till polisen för att anmäla hela saken.. väl på plats nämner vi att endel blivit taget och vi blir plaserade i väntrum för att sedan förhöras om inbrottet...
Inne i förhörsrummet så börjar vi lite lätt med några cd skivor och krimskrams till att sedan urarta totalt och säga att systemkameror, jackor å lådor med cigg och snus blivit taget...
Skitnöjda efter att ha vräkt ur sig en hel mängd dyra ord så vänder de till att bli skitnödig istället då hon frågar om de finns kameror i garaget för att kunna bekräfta detta .. :S :S :S !!..
Pakke har endå jobbat i garaget i ett halvår nu och borde vell ha koll ?.. de slutar ijallfall med att skalman säger att de inte finns och att dom kan ringa till q-park för att kontrollkolla ..

Efter att vi e klara hos polisen så bär det ju självklart av mot garaget för att kontrollkolla vi med..
JAHAA ! tack för kaffet ! i deras garage finns de hela 40 kameror, varav 4 runt där bilen stog, kommer nog bli spännande när polisen ser att heronister kryper ut med en stock snus och glömt ALLA de där andra dyra jävla varorna som vi nämnde.... !!

Föräkringsbedragaren andré... undra vad de här kommer att kosta??!

Polisen - zebror = 8 - 0

Vad har man lärt sig av de här då.. ??.. kolla om de finns kameror INNAN !!!!



RSS 2.0