Fredag den 13!

Fredag den 13 ! man hör ju på datumet att de inte kommer gå bra någon stans!!


Kvällens mål var att komma ut på krogen och nattklubben Qadish!
Jäger shots, ölbong och vodka redbull ledde till en rivstart utan dess like.. Svein vår förra granna kom över med ännu mer delar till den ljudanläggning för 250 000 kr som vi ska få ( samma ljudanläggning som i Oslo C ).


Kvällens entre stog Marleny för då hon efter att ha kickat upp dörrn, velat hångla med gallandrey och dragit århundrades sexy dans där hon slet av sig brallorna och sniglade vårt golv !
Betyg: 7 Hemorrojder av 5 möjliga!


Dans, skratt, dricka och ett antal actionrullningar senare så var de dags för pakke att bli spikad!.. har man tjatat i veckor om att vilja bli spikad i handen så ska vell den önskan bli uppfylld!..
Jacob full som ett skithus provsvingar hammaren och slår ner några spikar i pakkes tv bänk.... Toppen !!
Efter den uppvisningen i snickeri så vart de André som fick äran istället!.
2-3 slag, sen satt den där skärbrädan som pakkes hans låg på fastspikad så in åt ....

En film av spikningen kommer upp snart, så just nu blir de en bara en bild som togs när skärbrädan var ur.





Kvällen lever vidare och de tar vell någon timme till tills jacob dansar järnet för att sedan dra en 360 och knäcka bena skalmans säng, efter den händelsen så checkade han ut totalt och vart släpad runt naken i lägenheten.
Joline "pelarn" som blivit lämnad av sin vapendragare lisa hade vart orolig för vad som skullle hända om hon vart lämnad själv.. tror nog de e VI som ska va oroliga nästa gång hon e själv istället..


En grymt kul kväll som slutade med snowboard åkning klockan 6 på natten !! André såg ut som en ritkgt tony hawk när han åkte på huvet genom ett helt buskage för att avsluta turen på asfalten.






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0