Fredag, lördag och söndag.

Vart sjukt dåliga på att uppdatera, så nu tar vi hela helgen i ett naffs!

Fredag börjar på jobbet, funderingar snörrar i skallen över vad som ska ske för kvällen.. man vill ju göra nått annorlunda så inte varje helg ser lika dan ut..  efter endels tänkade så poppar en liten filur som heter Robin jones upp i huvet, snubben som bodde i sthlm med andré som flyttade till forsbacka och har sen dess mest försvunnit !..

Forsbacka ! her we come !
bilen fylls med allt från megafoner, ölbongar drycker och en kidnappad kåtrin, sen bär de av !
åååååk !.. vi e sjukt sena från oslo men lyckas köra in 1 timme på 2,5 timmes färd, vilket gjorde att vi anländer till forsbacka klockan halv 12 !

Väl på plats upptäcker vi att jones såkallade fest han skulle ha är en filmkväll där 6 pers halvsover och tittar på torkel i knipa ! what daaaa ! jones enda lediga jävla skitbögs helg på 5 veckor och dom kollar på torkel i knipa... ni som har sett torkel i knipa vet om den där killen som alltid har ett järnrör i fickan...
 "man vet aldrig när man kan behöva ett gärnrör i bakfickan"   nee.. just nu skulle man vilja ha de och banka lite vett i jones !!.. ÄNDRING !!!

Efter att vi skrikit ut jones på balkongen med vår megafon och väckt alla grannar så blir hela kvällen sjuuukt dimmig, all in resten i håret och jag tror nog att nykterist jones kände hela kvällen som en enda stor våldtäckt.

lördagen kommer...
vaknar med fruktansvärda smärter efter att agerat bowling kägla då jones har ett bowlingklot hemma whit out reason..
Vi e sjukt sunkiga hela dagen och kvällen kommer väldigt fort... tömma tömma tömma tömma å in till gävle.. 
påväg in så träffar vi på jones polare svinto ...
 Han kallas svinto för att han har en frodig frilla som är lite som de svintot man skurar loss skit med från kastruller.. utöver de så var han en sjukt G krabat,, de va lite som pakke fast svarthårig! "bother from another mother!"

iväl inne på en av nattklubbarna inne i stan ljuger pakke ihop att han e pilot och ska flyga imorgon bitti, vilket ledde till en massa lovade flygningar av pilotballesugna gävlebor.
gallandrey har fått i sig förmycket och vet inte enns om att han vart på krogen och romeo kom inte enns ut efter att ha vart lite för törstig preciiiis som vanligt.

alla tappar bort varann inne i stan men lyckas endå komma hem exakt samtidigt..
väl utanför jones lägenhet så kommer vi inte in, jones har dragit hem med sin tjej och somnat..
de kastas små sten på rutan, som sedan blir lite större sten, mobiler, plånböcker, de skriks å de klättras... men ingen vaknar..
Pakke bestämmer sig för att vi ska in till vilket pris som helst och tar en 10 meter språngsats för att sedan attackera lägenhetsdörren.. #PANG BOM CRASH# .. jaa..  där rök hela lägenhetsportfönstet..

Ibland är det tur att man har mobil på sig så man kan få med lite va händelserna på video..
Nu kommer nått som e bra jävla vidrigt.. varsegod och GLO !





Kameran dog tyvär, så fick inte med när dom sydde å dona.. men tror nog att vi var dom mest seriösa dom någonsin fått in.. läkaren som sydde ihop pakke fick ta sig samman efter att ha fått små skrattattacker vilket gjorde att hon hade svårt att sy...
Som belöning efter allt var klart så fick vi göra ett blåstest, och de var då drygt 3-4 timmar efter att vi tog sista groggen på krogen..

Pakke blåser 1,85 promille och gallandrey blåser 1,35 promille...
pakke frågar om de e mycket eftersom hon skakar lite på huvet...

-njaa de e mycket, men du har nog tränat rätt bra också...

Pakke lyser upp av stolthet och börjar dra sina hockey historier.. men nej nej nej.. han blir avbruten rätt fort och får svaret .. Nej jag menade att du har nog tränat på att dricka sprit..

VA ! Tränat på att dricka sprit kan man ju inte säga ! haha..

hur som helst så slutade sjukhusvistelsen med ett rullstolsrace.. sen bar de hem..

Hejdå forsbacka.. trotts ett väldigt skumt ställe mitt ute i skogen så vart de en toppen weekend..



Nästa helg ska bli en riktgt hård träningshelg.. // Da Zebras




Kommentarer
Postat av: Sanna Tupla

Hahahha ni e för goa!!!! keep on rockin

2009-11-25 @ 22:28:56
Postat av: sickan

fan, bara ni lyckas såhär bra!

Hade inte dessutom kåtrin på halsen?

Hälsa pakke och att han får krya på sig!

2009-11-26 @ 06:15:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0